0341 358 156

ONZE DROOM EN VISIE

Een fijne plek voor iedereen

Wij zijn dé ontmoetingsplek in Putten. Een locatie waar echt iedereen terecht kan. Dagelijks zetten we ons hiervoor in. De ruimte mooier maken. Ervoor zorgen dat mensen zich welkom voelen. Want Stroud is veel meer dan een gebouw, er is altijd iets te beleven. Alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten of iets te organiseren. Stroud biedt ruimte om talent te ontdekken en vragen te stellen, maar is ook een vriendelijke plek om te werken en ervaring op te doen. 

Binnen Stroud werken meerdere partners samen. Organisaties op gebied van welzijn, zorg en cultuur, maar ook lokale ondernemers, scholen en instellingen. We helpen mensen bij het opstarten van activiteiten, bieden ruimte aan toneel, theater en verenigingen, voeren gesprekken om mensen verder te helpen en verzorgen aangepaste werkplekken. In Stroud kan je ook lekker tot rust komen. Pak een boek uit de kast, speel piano; even tijd voor jezelf. Of loop binnen voor een kop koffie of thee. Vinden we gezellig. Wist je dat we ook vergaderruimte voor de zakelijke markt aanbieden? En dat je er prima je huiswerk kunt maken?

 

Nieuwe ideeën vinden we belangrijk én leuk. Heb jij een idee voor Stroud? Mis je een bepaalde activiteit of voorziening in Putten? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@stroud.nl.

 

Jeugd Muziek Podium Putten in Stroud

Op zoek naar een vergaderzaal voor uw bedrijf
of zaal voor uw vereniging?

Bekijk ons zalenaanbod

Webdesign & Developent: Haagen Web & App, Ermelo