0341 358 156

CONTACT GEGEVENS STROUD

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdagavond en de weekenden zijn wij open in overleg, op reservering en tijdens voorstellingen. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Bel 0341-358156 of mail  info@stroud.nl

Ons adres is Brinkstraat 91 te Putten 

Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan!!

 

Stroud (het mooie pand aan de Brinkstraat) en Theater Stroud zijn twee verschillende organisaties. Dat kan verwarrend zijn. Meer informatie over Theater Stroud vindt u op   http://www.theaterstroud.nl

Parkeren

Direct voor het gebouw zijn 40 parkeerplekken aanwezig. Gratis parkeren kan ook langs de Brinkstraat met mogelijkheid om uw auto op te laden of op de parkeerplaats achter het gemeentehuis (eveneens Brinkstraat).

Bereikbaarheid OV

De streekbus 101 (richting Harderwijk/Amersfoort via Nijkerk) en de streekbus 205 (richting Barneveld) stoppen bij bushalte Brinkstraat. Deze halte bevindt zich naast Stroud.

Toegankelijkheid

Stroud heeft drie parkeerplekken voor mindervaliden. Het gebouw is goed toegankelijk met een rolstoel, rollator of scootmobiel. Voor deze bezoekers is aan de linkerkant van het gebouw een oplopend pad aangelegd. Alle ruimten zijn toegankelijk met een rollator of rolstoel, het souterrain door middel van een traplift. Bovendien is het gebouw uitgerust met een aangepaste toiletruimte voor mindervaliden.

De informatie balie in de foyer van Stroud

Op zoek naar een vergaderzaal voor uw bedrijf
of zaal voor uw vereniging?

Bekijk ons zalenaanbod

Webdesign & Developent: Haagen Web & App, Ermelo