0341 358 156

HUUR EEN ZAAL IN STROUD

De multifunctionele zalen van Stroud

Ga je een boek presenteren? Een lezing geven? Cursus of training geven en zoek je daarvoor een goeie plek? Dan ben je bij Stroud op het juiste adres. Variërend van een kleine vergaderruimte tot een grote theaterzaal: wij verhuren meerdere modern gefaciliteerde zalen. Ideaal voor presentaties, lezingen, cursussen en trainingen, maar ook kleine congressen. Het volledige aanbod staat hieronder. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Stroud is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Rondom het gebouw is volop (gratis) parkeerruimte. Stroud ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Putten. Er is een horecavoorziening aanwezig. Indien gewenst verzorgen wij uitgebreide catering. Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden. 

Wij staan midden in de samenleving. Dat maakt Stroud uniek. Dankzij de opbrengst van de zalenverhuur blijft Stroud voortbestaan. Zo kunnen we een fijne plek bieden aan álle inwoners van Putten en omgeving. Een laagdrempelige locatie voor ontmoeting, ontwikkeling, ontspanning en hulpvragen. Bouw mee aan deze multifunctionele plek: investeer in Stroud!

Unieke locatie met multifunctionele mogelijkheden

Aanbod zalen

Op zoek naar een vergaderzaal voor uw bedrijf
of zaal voor uw vereniging?

Bekijk ons zalenaanbod

Webdesign & Developent: Haagen Web & App, Ermelo