0341 358 156

Zaal-details:

Aantal m2
150 m2
Aantal personen:
300

Offerte aanvragen:

Eik

Zaal Eik (300 personen)

De theaterzaal van midden Nederland

Het podium van Putten met professionele audiovisuele middelen en airconditioning.

De comfortabele oplopende tribune heeft 238 zitplaatsen, eventueel aan te vullen met losse stoelen tot maximaal 300. Het podium is gelijkvloers en afsluitbaar met een rood fluwelendoek. De tribune is volledig inschuifbaar waardoor er een ruime zaal van ruim 150 m2 ontstaat, deze biedt plaats aan honderdvijftig personen die zich vrij kunnen bewegen.

De ruimte heeft een goede akoestiek en is daarmee uitermate geschikt voor muziek-, dans-, of theatergezelschappen. Ook scholen of andere (educatieve) instellingen kunnen hier terecht voor musicals of educatieve kunstuitvoeringen. Wij beschikken over een Kawai CE7 als huispiano. De zaal is verder zeer geschikt voor bedrijfsevenementen, seminars, congressen en workshops. De cateringvoorziening (ondersteund door locale leveranciers) is daarbij een goede aanvullende dienst voor een compleet verzorgde dag.

Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van de technische dienst voor ondersteuning van licht en geluidswerkzaamheden.

De Eik is het paradepaardje van Stroud. Met de beschikking over 300 zitplaatsen, is dit dé theaterzaal in het midden van Nederland. 

Klik hier voor de technische gegevens van de theaterzaal van Stroud

Aanbod zalen

Op zoek naar een vergaderzaal voor uw bedrijf
of zaal voor uw vereniging?

Bekijk ons zalenaanbod

Webdesign & Developent: Haagen Web & App, Ermelo